Kdy "topení" není prioritou...

Sporáky, ať už stavěné, kachlové, kachlové s ležením, stolové kachlové nebo "přenosné"-průmyslově vyráběné...

Vždy dominanta kuchyní, světnic či celého domu. Klasické s troubami, kamnovcem či sušárnou nebo novodobé "mutanty" klasických ploten se sklokeramickými-indukčními plotnami usnadňujícími život náruživých uživatelů v letních měsících, kdy je tepelný výkon kontraproduktivní. Vždy se snažíme sporák/kuchyň nakonfigurovat ke konkrétnímu uživateli a jeho potřebám. Obzvláště u sporáků je velká možnost individualizace, co se tvaru kachloví, designu dvířek, konfigurace plotny a trub týče, včetně "výtopného " výkonu.

z pohledu jídla

Je určující počet strávníků, jimž má sloužit = velikost plotny

Záměr péci (jedna trouba či dvě)

Sušárna

Kamnovec - permanentní ohřev vody (pevný integrovaný zásobník)

z pohledu vytápění

To není příliš slavné, ale dá se upravit. Hlavním cílem nemusí být pouze tepelná úprava pokrmů, ale i možnost přesměrovávat výkon ne do vaření, ale např. do ležení či jiných teplosměnných ploch a i sporák lze vybavit nějakým druhem teplovodního výměníku.

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

slider slider slider

---sociální ikony---

.

.

.

.

.

.

NOVINKY 2018

  • Nepodceňujte revizi komínu !

    3.5.2018

    Často poslední šance odhalit chyby při výstavbě a poslední možnost na případnou reklamaci...

kvalitní výrobci a dodavatele kominické a kamnářské techniky

  • 7.9.2018

  • 7.9.2018

  • 7.9.2018

  • 7.9.2018

  • 7.9.2018

Starší »